onsdag, mai 03, 2006

helgetur til nordens paris

Ida har vært så heldig å få tilbrakt helga i en by i troms.

For deg som ikke enda vet hva hun sikter til, må hun bare si at du er egentlig ikke skarp nok til å være en leser av bloggen hennes. Neida.

Ida, Solveig og Line var på TIL-kamp mot Ham-Kam. Heia TIL!

Etter å ha tilbrakt 1. omgang stående blant folk som konstant sang og klappa, fant Ida ut i 2. omgang da hun satt på tribunen at hun forrige omgang befant seg blant supporterne. Hun kunne da ikke vite det. Hadde aldri vært på tippeliga-kamp før..

Vaktene tok til og med drikkeflaska hennes og tømte innholdet i et colabeger. Det var i det minste hvitt og rødt (fargene til TIL)

Det var vakkert skinn av sola denne sene søndagskvelden. Lørdagskvelden ble tilbrakt på bjørklund med brettspill (sammen med tromsø-folk og mats i idas klasse +johanne-mats' kjærast) og gratis jazzkonsert på Markens Grøde.

-et av TIL's mange mislykkede angrep. men de klarte flere angrep og hadde ballen mer enn ham-kam, som lurte til seg TRE straffespark. Keeper'n redda et, så det ble bare 0-2.

Senere på kvelden tok de turen ned til Bukta (på sydspissen), der all russen var. De tok helt av! Hadde nettopp hatt russedåp, og mange klarte ikke å holde seg på beina...

4 kommentarer:

SOLveig sa...

bra å engasjere sæ litt med fotball.

min personlige mening etter en opplevelse for to uker siden:
FOTBALLKAMPER ER UNDERVURDERT.

Idalexa sa...

Helt enig! Va tidligere en ivrig tilhenger av og dro på de fleste hjemmekampene til FK Vesterålen -før de rykka ned til 3. divisjon, da. Som han ole runar (vant mgp jr) syng: FOTBALL E SUPERT!!

Anonym sa...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Anonym sa...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»