mandag, mai 15, 2006

ikke tenk!


Av og til er det lurt å ikke tenke for mye. Spesielt når det gjelder saker og ting som vanligvis automatisert eller du er vant til å ikke legge for mye merke til det.
Her kommer noen punkter som du for all del ikke må lese. Du kan bli opphengt i dem på en sykelig måte. Unngå helst å tenke på flere samtidig. Da kan alt gå i stå.

1. BLUNKING. Bli oppmerksom på hvor ofte du blunker, til det til slutt går over fra ikke-viljestyrt til viljestyrt.

2. PUSTING. Tenk etter og observer hvor ofte du puster inn og ut, til du blir helt sprø av din egen åndedrett.

3. BLIKKFOKUSERING PÅ TEKSTING OG BILDET OVENFOR. Altså når du ser på tv. Kan være ytterst irriterende, da du bare klarer å konsentrere deg om en ting av gangen. Enten å lese oversettingen eller SE på det som faktisk foregår på skjermen.

4. LATTER TIL POENG. På tv. I en morsom tv-serie som Friends eller Joey. Du kan bli helt gal hvis du blir oppmerksom på den gjentatte latterlyden etter hvert poeng.
Dette siste punktet fikk jeg erfare da jeg fulgte litt for godt med på 70's show i ettermiddag. Klarte ikke å slappe av eller kose meg med serien.

...nå?
Prøv alle 4 på en gang.
Virker best hvis du er spesielt fan av en morsom Tv-serie og tenker på alle disse irriterende tankene på en gang mens du ser på..

...YOUR LIFE WILL NEVER BE THE SAME!

6 kommentarer:

Anonym sa...

takk for den, jeg trodde jeg var alene..
har gjort samtlige av punktene, men ikke alle på engang.

kanskje det er fordi jeg er gutt? heldig?

du er en filosof, stopper og tenker over ting, veldig kult!

Jeg ønsker flere slike tanker!

bigdaddy sa...

Vedder på at du er søstra til Solveig.

På den ene siden er du deg selv, men på den andre siden aner en at dere kommer fra et hjem der en tar seg tid til å tenke over ting en gang til.

Sjekk bloggen min.

Silje Helene Kristin sa...

Hei :)
takk, d samme t dæ!!! Va kjempekoselig igår altså!!! Hadde en mycket fin 17.mai-feiring! Alt va liksom koselig; softis på torget, komme-i-tysk-album-hendelse, stedet (ikkje minst!!!), middag, dessert, kaffe, sjonglering, glede bestemora di m pianomusikk, prate m foreldran dine om interessante ting ved matbordet - i d heile tatt: mycket bra!
Så tusen takk at du 16 mai foreslo at vi sku møtes i byen 17.!
Gla' i dæ!
Du får kos dæ i numedal! d blir jo uansett ikkje bønnemøte då, førr sia læreran ska i begravelsen t han are, e vi ferdig etter at vi har lest gjennom eksamenslisten kl 10 onsdag...
så berre fér du ;)
klem :)

Anonym sa...

YOU ARE SO MEAN!!!!
Ja, æ hadde tenkt tanken før, men ikkje alle fire på en gang. Og no kommer æ AFFAL til å tenke på dem!! Hver gang æ ser Friends affal. Og da kommer æ til å tenke på dæ, og på blogg og på ka æ skulle skreve på bloggen og ALDRI få sett en eneste Friends episode til i mitt liv! TAKK!

Og ja, Sukkerspinnet har fått ei søt lita tattovering.

Anonym sa...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anonym sa...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»