mandag, januar 21, 2008

- Snek seg inn i media

Tidligere i dag ble det klart at Ida Alexandra, som før var en borger i Vesterålen, igjen har klart å snike seg inn i lokalavisa. Og det til tross for at hun som sagt kun er en utflyttet borger av regionen.

På baksida av nr. 17. januar 2008 av Bladet Vesterålen var det en artikkel om Vesterålen Reiselivs stand under Reiselivsmessa i Lillestrøm helga 11.-13. januar. Det største av de to bildene inneholdt fem personer som tilsynelatende stod på stand, og dermed var ansatt. Men det de fleste ikke kjenner til, er at 19-åringen i midten faktisk verken var ansatt eller bodde i Vesterålen på det tidspunktet. Hun bodde ikke engang i Nord-Norge. Likevel hadde hun klart den bradgen å snike seg med på bildet etter å ha deltatt på sangen "Æ e nordlending æ", som ble framført som et trekkplaster for å trekke potensielle turister til standen.

Dette er uhørt, og skal granskes nærmere! Vi vil gjøre alt som står i vår makt for å få tatt denne personen.

Vennlig hilsen Direktoratet for Granskning av Mediainnsniking

4 kommentarer:

Silje Helene Kristin sa...

kjære venn, den bragden la æ også merke t! piiiis æn løøv!

Idalexa sa...

hihi... det e egentlig litt godt gjort av mæ, å komme i Vesterålen MENS æ e i Oslo, og så til og med se ut som æ jobba på Reiselivsmessa :P

Solveig M sa...

Jeg var i hvertfall en rettmessig representant på bildet, og kan ingenting for at jeg har ei PR-kåt lillesøster som utnytter min høye posisjon som arbeidstaker i Vesterålen Reiseliv til å få publisitet.

Idalexa sa...

yeah right!